Brandgardiner

Osynligt brandskydd för alla miljöer

Brandgardiner, effektivt brandskydd

Brandgardiner ger ett smidigt och effektivt brandskydd som syns först när det behövs. Perfekt för miljöer med höga estetiska krav. Alla brandgardiner vi levererar är CE märkta. Vi har brandgardiner för allt från stora öppningar som teaterscener till horisontella brandgardiner för bjälklagsöppningar.

Här hittar du våra brandgardiner med specifikationer och färdiga texter om brandklass och tillämpning. Vi hjälper dig gärna med anpassningar till varje unik situation.

Här visar vi endast ett litet urval av våra produkter. För att se allt vi kan erbjuda besök gärna stoebich.com eller kontakta oss.

Se våra brandgardiner

FIBERSHIELD® I

Vår senaste och mest avancerade brandgardin. Avsedd för brandklass Ei30 till Ei120 i kombination med rökgastäthet klass Sa.

Fibershield® P

Ett robust system avsedd för brandklass EW90 för öppningar upp till 12000mm x 8000mm. I kombination med skyddsavstånd till brännbart material kan kraven inom Ei60 uppnås.

FIBERSHIELD® E

En enklare variant av brandgardin i brandklass EW90 för öppningar upp till 6000mm x 6000mm.

Fiberseal® Sa/S200

Rökgastät brandgardin i brandklass EW90 som också uppfyller Sa/S200.

FIBERSHIELD® HC – HORISONTAL

En brandgardin speciellt framtagen för sektionering av horisontella öppningar i tex bjälklag. Går att anpassa till de flesta öppningar och finns i brandklass upp till EW90.

FIBERSHIELD® E – SEKTIONERANDE

Automatisk sektionerande brandgardin. Avsedd för brandsektionering upp till EI20. Med sprinkling kan EI120 uppnås.

brandskydd från Stöbich

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen