Brandgardiner

Osynligt brandskydd för alla miljöer

effektivt brandskydd

Brandgardiner ger ett smidigt och effektivt brandskydd som syns först när det behövs. Perfekt för miljöer med höga estetiska krav. Alla brandgardiner vi levererar är CE märkta. Vi har brandgardiner för allt från stora öppningar som teaterscener till horisontella brandgardiner för bjälklagsöppningar.

Här hittar du våra brandgardiner med specifikationer och färdiga texter om brandklass och tillämpning. Vi hjälper dig gärna med anpassningar till varje unik situation.

 

 

FIBERSHIELD® P - Robust skydd för stora öppningar

För de allra största utmaningarna erbjuder vi FIBERSHIELD® P, ett system utvecklat för brandklass EW90, perfekt för öppningar upp till 12000mm x 8000mm. Dess kapacitet att möta kraven inom Ei60 gör det till en idealisk lösning för omfattande utrymmen.

FIBERSHIELD® E - Ekonomiskt och effektivt

FIBERSHIELD® E är en kostnadseffektiv lösning för öppningar upp till 6000mm x 6000mm, i brandklass EW90. Det är det perfekta valet för mindre kritiska utrymmen som fortfarande kräver pålitligt brandskydd.

Skräddarsydda lösningar

FIBERSEAL® SA/S200 - Dubbelt skydd

Vår FIBERSEAL® SA/S200 erbjuder inte bara brandklass EW90 utan också uppfyller Sa/S200, vilket ger en utmärkt kombination av brand- och rökskydd.

FIBERSHIELD® HC - Horisontellt skydd

Speciellt framtagen för horisontell sektionering, FIBERSHIELD® HC kan anpassas till de flesta öppningar och finns i brandklass upp till EW90. Den är idealisk för komplexa utrymmen som kräver skräddarsydd sektionering.

Varför välja Stöbich?

Stöbich är mer än bara en leverantör av brandgardiner. Vi är din partner i brandskydd, med över tre decenniers erfarenhet och innovation. Våra produkter är CE-märkta, vilket bekräftar vår åtagande till kvalitet och pålitlighet. Vi förstår vikten av estetik i moderna miljöer och erbjuder därför lösningar som är både effektiva och diskreta.  

Vi på Stöbich är här för att hjälpa dig hitta den optimala brandskyddslösningen för just ditt projekt. Vårt team av experter är redo att ge råd och anpassa våra produkter efter dina specifika behov och önskemål. 

Se våra brandgardiner

FIBERSHIELD® I

Vår senaste och mest avancerade brandgardin. Avsedd för brandklass Ei30 till Ei120 i kombination med rökgastäthet klass Sa.

Fibershield® P

Ett robust system avsedd för brandklass EW90 för öppningar upp till 12000mm x 8000mm. I kombination med skyddsavstånd till brännbart material kan kraven inom Ei60 uppnås.

FIBERSHIELD® E

En enklare variant av brandgardin i brandklass EW90 för öppningar upp till 6000mm x 6000mm.

Fiberseal® Sa/S200

Rökgastät brandgardin i brandklass EW90 som också uppfyller Sa/S200.

FIBERSHIELD® HC – HORISONTAL

En brandgardin speciellt framtagen för sektionering av horisontella öppningar i tex bjälklag. Går att anpassa till de flesta öppningar och finns i brandklass upp till EW90.

FIBERSHIELD® E – SEKTIONERANDE

Automatisk sektionerande brandgardin. Avsedd för brandsektionering upp till EI20. Med sprinkling kan EI120 uppnås.

brandskydd från Stöbich

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen