Brandjalusier

Brandjalusier för olika miljöer och skyddsbehov

brandskydd för olika miljöer

Brandjalusier finns i flera material och kan fylla olika funktioner. Där brandsektioneringen ska användas dagligen är en brandjalusi i metall det bästa valet. De är tåliga, hållbara och ger ett visst skalskydd. Det finns till och med brandjalusier med ljuddämpande effekt. Perfekt för matsalar, konferenslokaler och andra utrymmen som man vill kunna avgränsa för olika syften utan störande oväsen.

Varför välja brandjalusier från Stöbich? 

 

Mångsidighet i material och användning

Stöbichs brandjalusier finns i flera material, inklusive metall och syntetiska alternativ, för att passa olika funktioner och miljöer. Metalljalusier är idealiska för platser där brandsektionering behöver vara både hållbar och funktionell dagligen, medan syntetiska alternativ erbjuder en kostnadseffektiv lösning för platser där brandjalusier endast används i nödsituationer. 

Ljuddämpande egenskaper 

För miljöer som konferenslokaler och matsalar, där man önskar avgränsa utan att störa, erbjuder Stöbich brandjalusier med ljuddämpande effekt, vilket tillåter en mångsidig användning av utrymmet. 

Skalskydd

Utöver brandskyddet ger de tåliga och hållbara metalljalusierna även ett visst mått av skalskydd, vilket är ett värdefullt tillägg för säkerheten i alla byggnader.  

Anpassning för specifika behov

För platser med hög risk för brandfarliga material, som industrier och shoppingcentrum, är Stöbichs ståljalusier en utmärkt lösning som erbjuder skydd av högsta säkerhetsklass. 

I lokaler där brandfarliga material förekommer är brandskydd av högsta säkerhetsklass extra viktigt. Då är brandsjalusier av stål en utmärkt lösning, till exempel för industrier och shoppingcentrum. Där brandsektioneringen enbart kommer att användas vid brand, kan en brandjalusi med lameller i syntetiskt material vara kostnadseffektiv och säker lösning. Vi arbetar med alla förekommande typer av brandjalusier på marknaden.

Se våra brandjalusier

Brandjalusier®

Användningsområden  

Stöbichs brandjalusier är flexibla och kan anpassas för en mängd olika användningsområden, inklusive:

Industrier

Skyddar effektivt mot brand i miljöer där brandfarliga material förekommer. 

Shoppingcentrum

Ger en säker barriär mot brand, samtidigt som de upprätthåller estetiken och tillgängligheten. 

Matsalar och konferenslokaler

Ljuddämpande jalusier erbjuder flexibla avgränsningsmöjligheter utan att kompromissa med komforten. 

Skolor och offentliga byggnader

Tillhandahåller brandskydd samtidigt som de integreras naturligt i byggnadens dagliga funktion. 

För att få mer information om hur Stöbichs brandjalusier kan skydda din verksamhet, eller för att diskutera anpassade lösningar för just dina behov, tveka inte att kontakta oss: 

Här visar vi endast ett litet urval av våra produkter. För att se allt vi kan erbjuda besök gärna stoebich.com eller kontakta oss.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen