Brandjalusier

Brandjalusier för olika miljöer och skyddsbehov

Brandjalusier, effektivt brandskydd

Brandjalusier finns i flera material och kan fylla olika funktioner. Där brandsektioneringen ska användas dagligen är en brandjalusi i metall det bästa valet. De är tåliga, hållbara och ger ett visst skalskydd. Det finns till och med brandjalusier med ljuddämpande effekt. Perfekt för matsalar, konferenslokaler och andra utrymmen som man vill kunna avgränsa för olika syften utan störande oväsen.

I lokaler där brandfarliga material förekommer är brandskydd av högsta säkerhetsklass extra viktigt. Då är brandsjalusier av stål en utmärkt lösning, till exempel för industrier och shoppingcentrum. Där brandsektioneringen enbart kommer att användas vid brand, kan en brandjalusi med lameller i syntetiskt material vara kostnadseffektiv och säker lösning. Vi arbetar med alla förekommande typer av brandjalusier på marknaden.

Här visar vi endast ett litet urval av våra produkter. För att se allt vi kan erbjuda besök gärna stoebich.com eller kontakta oss.


Kontakta oss

Se våra brandjalusier

Brandjalusier®

Kontakta oss för mer information.


Kontakta oss

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen