Beskrivande text

Beskrivande text angående våra brandskydd

Välkommen till vår produktinformationsida om beskrivande text

På denna sida hittar du en omfattande översikt över Stöbichs avancerade säkerhetslösningar, där vi specialiserat oss på brandgardiner, rökgardiner och rökgastäta brandgardiner. Vår målsättning är att erbjuda produkter som möter strikta säkerhetskrav och ger optimalt skydd i olika byggnadsmiljöer. Varje produktkategori har utformats för att tillgodose specifika behov och situationer, från att begränsa spridningen av brand till att kontrollera rökgaser under en nödsituation. 

Nedan presenteras detaljerade beskrivningar av våra olika produkter. Du kommer att få information om deras konstruktion, funktioner och de normer de uppfyller, för att ge dig en djupare insikt i hur våra säkerhetsgardiner kan bidra till ökad säkerhet i din verksamhet. Vi strävar efter att våra kunder ska känna sig väl informerade och trygga med sitt val av skyddslösningar. 

Vi hoppas att denna sida ger dig den information du behöver för att förstå fördelarna med våra produkter och hur de kan integreras i dina säkerhetssystem. Välkommen att utforska vårt sortiment och ta del av teknisk expertis som leder branschen! 

Rökgastäta Brandgardiner

Brandgardiner

Rökgardiner

Våra produtker

Brandgardiner

Vi erbjuder avancerade brandgardiner under serier som Fiberseal och Fibershield. Gardinerna är tillgängliga i klasserna SA/SM och E90, med specialversioner från Ei30 till Ei120 för högre skyddsnivåer. De är utrustade med 230 VAC-motorer, sidoguider, stångföring och batteribackup-system AM-S-EV + PP1. Materialen inkluderar galvaniserad stålplåt och aluminiumbelagd duk, med valmöjlighet för lackering i vilken RAL-kulör som helst. Alla system är självstängande och CE-märkta enligt EN 16034:2014 och EN 13241:2003+A2:2016. 

Rökgardiner

Inkluderar modeller som Supercoil, Smokeshield–S och Stripecoil, designade för vertikalt eller sektionerande skydd med dukar i Protex 600 A2 eller Modutex. Dessa gardiner har liknande funktioner som brandgardinerna, inklusive inbyggda batteribackup-system, sidoguider och kassett av galvaniserad stålplåt med möjlighet till färganpassning. Även dessa gardiner stänger automatiskt och uppfyller kraven enligt EN 12101-1. 

Rökgastäta brandgardiner

Denna kategori kombinerar egenskaperna hos både brand- och rökgardiner för att erbjuda skydd mot både eld och rök. Gardinerna är konstruerade för att motstå höga temperaturer samtidigt som de förhindrar passage av rök och giftiga gaser genom byggnadens öppningar. Dessa gardiner har också 230 VAC-motorer, robusta sidoguider och kassetter av galvaniserad stålplåt, och är utrustade med batteribackup för kontinuerlig funktion vid strömavbrott. 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen