Brandluckor

Brandluckor för transportbanor

brandluckor som löser även de mest omöjliga situationer

Här hittar du brandluckor som löser även de mest omöjliga situationer och skapar brandsäkerhet för transportsystem av alla slag. Genomgående eller brutna, horisontella eller vertikala, hängande eller fasta – vi har innovativa lösningar för alla system. Även för transporter av värmekänsligt och brännbart material. Allt noggrant testat och godkänt. Här hittar du våra brandluckor med ritningar och specifikationer. Vi hjälper dig gärna med anpassningar till varje unik situation.

Här visar vi endast ett litet urval av våra produkter. För att se allt vi kan erbjuda besök gärna stoebich.com eller kontakta oss.

Se våra brandluckor för transportbanor

ECCLOS®-S – SYSTEM FÖR TRANSPORTÖRER

Automatiskt stängande system, vertikala eller sidogående. För brutna eller obrutna transportband. Avsedd för brandklass upp till EI120.

GCC® – VID EXTREMA KRAV PÅ BRANDKLASS

Automatiskt stängande system, vertikala eller sidogående. För brutna eller obrutna transportband. Avsedd för brandklass upp till EI90.

ECOTUBE® – FÖR PNEUMATISKA SYSTEM

Brandlucka som framför allt används vid sektioneringar och transportsystem som använder luft som drivning. Avsedd för rök- och brandsektionering upp till EI90.

Omfattande brandskyddslösningar

Vi å¨Stöbich specialiserar oss på att erbjuda en omfattande palett av brandskyddslösningar genom vårt avancerade utbud av brandluckor. Dessa produkter är utvecklade för att hantera även de mest utmanande situationerna inom olika transportsystem, säkerställande att ditt projekt uppnår högsta möjliga skyddsnivå mot brand. 

Innovativa brandluckor för varje situation

Med en djup förståelse för de unika utmaningar som olika transportsystem presenterar, har Stöbich utvecklat ett brett spektrum av brandluckor. Dessa inkluderar lösningar för genomgående, brutna, horisontella, vertikala, hängande, eller fasta installationer. Oavsett ditt specifika behov, har Stöbich en lösning som kan anpassas för att erbjuda optimalt skydd. 

Specialdesignade lösningar

Stöbichs produktsortiment inkluderar ECCLOS®-S, ett automatiskt stängande system för transportörer, och ECOTUBE®, en lösning för pneumatiska system. Dessa system är designade för att möta strikta brandklasskrav upp till EI120, vilket gör dem idealiska för användning i miljöer där risk för transport av värmekänsligt och brännbart material föreligger. 

Engagemang för kvalitet och säkerhet

Alla Stöbichs brandluckor är noggrant testade och godkända för att garantera att de uppfyller de högsta standarderna för brandsäkerhet. Företagets engagemang för innovation och säkerhet återspeglas i deras kontinuerliga strävan efter att utveckla produkter som erbjuder oöverträffat skydd mot brand. 

Kom i kontakt

För ytterligare information om Stöbichs fullständiga utbud av brandluckor, eller för att diskutera hur deras lösningar kan integreras i ditt projekt, rekommenderas ett besök på deras webbplats eller direktkontakt via deras kundtjänst. Stöbichs team av experter står redo att erbjuda skräddarsydd rådgivning och support för att möta dina specifika brandskyddsbehov. 

Att investera i brandsäkerhet är avgörande för alla byggprojekt. Om du funderar på att utforska detta ämne ytterligare eller behöver hjälp med att hitta den perfekta brandsäkerhetslösningen för ditt behov, är Stöbichs experter här för att hjälpa dig.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen