Din självklara partner för brandskydd

Innovativa produkter, gediget tekniskt kunnande och marknadens bredaste sortiment – det är vad vi erbjuder våra kunder. Under mer än 30 år har vi löst alla sorters brandtekniska problem och vi är alltid beredda att hjälpa dig hitta den bästa lösningen.

Stöbich är sedan länge marknadsledande inom brand och rökgardiner samt brandsektioneringssystem för transportband. Genom att vi nu blir helt integrerade i Stöbich-koncernen får vi det stora internationella företagets resurser samtidigt som vi har en djup lokalkännedom och kunskap om regler och förutsättningar på den skandinaviska marknaden. På det viset kan vi i ännu högre serva våra nordiska kunder med innovativa produkter i framtiden.
Det drar våra kunder nytta av. För att få ett helt komplett sortiment har vi dessutom knutit till oss ytterligare några av Europas mest välkända producenter. Därför kan vi idag erbjuda ett riktigt brett utbud av produkter för rök- och brandsektionering för byggnader och transportsystem samt brandskydd för elkablar. Har du ett brandtekniskt problem, så har vi en lösning!

Om Stöbich